Радев, Гешев и Гела готвели преврат в държавата! Издали заповеди за арест на Бойко, Киро и Асен

7 Dni Bulgaria05.06.2023
1

Комплексираните властолюбци Румен Радев, Иван Гешев и Радостин Василев са готвили истински преврат в държавата, които да им осигури власт за много години напред, твърди 7dnisofia.bg!

Пропадането на този план е истинската причина тримата да бълват змии и гущери срещу новото правителство на Мария Габриел и Николай Денков, което ще им избие зъбките.

Службите на Радев пък са били техническото обезпечение на готвения преврат в държавата. Затова и точно от там се очаква да изтекат скандални неща, когато бъдат подменени ръководителите им. Нещо, срещу което Радев квичи като прасе преди Коледа.

Радев и съветниците му Копринков и Узунов са в дъното на замислената взривоопасна ситуация. Тримата са дали „политическо убежище“ на Иван Гешев, след като партиите се обединиха около свалянето на некадърния прокурор без нито едно завършено дело в кариерата си.

След това е последвалото активирането на зависимия Радостин Василев, който трябва да е подсъдим, заради многомилионни афери по негово време в спортното министерство.

Нещо повече, на Руди Гела е бил обещан поста на МВР-министър в неслучилото се поредно служебно правителство на Радев. Сегашният такъв – Демерджиев, е предвидено да бъде „свален от длъжност“, за да започне подготовка за кандидат-кметската си кампания в Пловдив. Радостин Василев пък от своя страна за пореден път обявил „безпрекословната си лудост“ и дал гаранция, че вземе ли МВР ще нареди арести на Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев! И въобще на когото му кажат…

Така триумвриатът на озлобените и озлочестени Радев, Василев и Гешев се е готвел за истински режим у нас, който да опорочи и местните избори, след което пРезидентът да сложи ръка и на големите градове.

Така, че ако днес се чудите защо политически, журналистически, депутатски, прокурорски и други подлоги на Зеления чорап вият на умряло, за това е – настъпва края им!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ