Жестокост! Мъж уби свой работник! Ето как е опитал да прикрие зверството…

Полиция и лента

Арестуваха извършител на убийство в района на Сърница. В сряда сутринта 36-годишен жител на софийското село Панчарево съобщил в полицията,  че е открил починал в микробус „Фиат” своя работник, който е  на 47 години от София. Возилото се намирало в местността „Таш Капия” в землището на Сърница. Екип на „Спешна помощ” и полицейското управление във Велинград пристигнали на мястото.

Медиците констатирали смъртта на мъжа, а при извършения първоначален оглед не били открити видими следи от насилие. Трупът бил транспортиран за аутопсия в отделението по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик. Патоанатомите обаче установили наличие на черепно-мозъчна травма, по всяка вероятност причинена от удар с твърд предмет. След разследване полицаите установили, че извършител на деянието е подалият сигнала мъж от Панчарево.

Починалият работил за извършване на строително-ремонтни дейности в имота на извършителя. Изясняват се какви за причините довели до ескалацията на напрежението между двамата и фаталния удар. Мъжът е задържан в ареста за срок от 24 часа. С постановление на наблюдаващия прокурор срокът на задържането му е удължен със 72 часа. Предстои внасянето в съда на искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража”.  Работата по случая продължава, води си полицейско производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ