Джизъса накара населението да онемее! Блесна до руската посланичка Митрофанова

елеонора митрофанова, благой георгиев

Джизъса отново предизвика лавина от коментари с последните си селфита. Той се похвали в Инстаграм със снимка с руската посланичка Елеонора Митрофанова.

Тя е под портретите на руските управници Путин и Лавров в Руското посолство в София.

„Благодаря на посланникът на Русия Елеонора Митрофанова за гостоприемството!“, написа победителят в Сървайвър. Митрофанова изглежда заредена с братска любов към Благой и го хванала през ханша. Прави впечатление, че вече няма и помен от белите коси на Сървайвъра и внезапно се е подмладил с 15-20 години.

Понесен на крилете на славата като победител в „Сървайвър“, бившият футболист от седмици подгрява голямо благотворително събитие, което ще се проведе в най-голямата спортна зала в София с куп звезди.

Съвсем нормално е, като събираш дарения и искаш да помогнеш, да не се забъркваш в скандали, които очевидно могат да навредиш на обществения си образ.

Благо обаче явно не му пука за това. Вероятно затова той се похвали в Инстаграм със снимка с руската посланичка Елеонора Митрофанова – една от най-спорните личности в страната в момента, пише Стандарт.

Благой Георгиев благодари на Митрофанова са гостоприемството на събитие по повод събитие в руския център в София.

Джизъса пак показва, че правописа и говора не са му най-силната страна, защото е изписал поста на високопоставената си приятелка с грешка – „посланник“.

Че Благой е поканен от руското посолство, не е никак странно, все пак част от кариерата му премина именно в руското футболно първенство.

Странно е обаче да се хвали с контактите си с една от фигурите, предизвикала най-голямо напрежение между България и Русия.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ