СКАНДАЛ! Изхвърлиха известна журналистка и екипът й от болница в Дупница заради брат Галев

валя ахчиева

Телевизионен екип начело с разследващата журналистка Валя Ахчиева е станал обект на нападение в частната болница в Дупница, съобщи „24 часа“.

Журналистката заедно с оператор отишли в частната болница в Дупница да разследват как е издаден смъртният акт на Ангел Христов-Геле.

Докато търсели контакт с управителя д-р Ени Лефтеров, били нападнати от двама служители. Те започнали да блъскат оператора и журналистката, опитали се да счупят камерата на оператора.

Журналистката потърсила помощ на тел. 112, на мястото са пристигнали криминалисти от РУ на МВР, като са отвели всички за показания за инцидента.

Ахчиева не е предизвикала с нищо нападателите, тя търсела управителя на болницата д-р Ени Лефтеров за коментар по случая „Ангел Христов-Геле“, но вместо управителя от болницата излезли двамата служители и започнали да дърпат камерата на оператора, да ги заплашват, като им заявили да се махнат от двора на болницата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ