Свидетелката Марчела ще се окаже интимна с Гешев

7 Dni Bulgaria09.06.2023
payimage-579099

Иван Гешев настоя за показания да бъде допусната и служителката Марчела Панталеева, която е пътувала с него до САЩ за командировката му. Палавницата е била свидетел как той е получил заплашително писмо при кацането си на ВИП-терминала в София на 13 май. Той го скъсал, но само на две части, а впоследствие то било предадено на прокуратурата, която образувала дело.

Наш изключително информиран източник ни даде информация за “ключовата свидетелка” на Иван Гешев. Марчела е около 30 годишна служителка в пресцентъра от 2020 година, като бързо се е издигнала от младши в старши експерт – без да разбира особено от медии, както самата тя признава.

Пантелеева пътува навсякъде с Гешев като оправданието пред останалите е, че само тя знае английски език. Но всъщност всички са наясно, че дъщерята на Румен Пантелеев (вносител на Ауди и БМВ за България) е в особена, даже май интимна връзка с главния прокурор.

Доказателство за това са дългите командировки в чужбина, където пътуват винаги само Гешев и Марчела, както силиконката призна пред ВСС. Те не крият близостта си и в България, твърдят техни колеги.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ