Разкриха Корнелия Нинова: Тя е секретарка на Иван Гешев, която той натиска, щом пожелае

7 Dni Bulgaria09.06.2023
payimage-510685

Свада между ГЕРБ-СДС БСП избухна в кулоарите на Народното събрание (НС). „Лидерката на БСП се държи като асистентка на главния прокурор Иван Гешев“ – в това я обвини депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

Думите му са по повод новина, че Нинова заедно с групата на БСП гледат документите, внесени от Гешев срещу лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по делото „Барселонагейт“.

„Ще започна с един риторичен въпрос – не ви ли прави впечатление, че през последните седмици много хора започнаха да играят двойни роли – на депутати, на народни представители, шефове на парламентарни групи и едновременно с това имат двойни роли, други роли.

Примерно на секретарки на господин Гешев. Не ви ли прави впечатление, че бутонът Ентър работи от Гешев.

Госпожа Корнелия Нинова стои, стои, и като някой натисне бутончето, тя започва да играе роля, различна от тази, която ѝ е предвидил народът, като я е избрал. Асистентка на господин Гешев примерно – излиза и почва да развива неговите тези, я от трибуната, я някъде другаде“, каза Манев.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ