Стана страшно! Изтекоха голи снимки на най-влиятелните жени в света (Горещи кадри)

1535578421_8

Ние сме свикнали да виждаме принцесите и първите дами в консервативно, официално облекло, което съответства на техния статут.

Но те също се нуждаят от почивка и като нас всички обичат да прекарват ваканцията си на плажа.

Най-хубавото е, че изглеждат отлично в оскъдните си бански костюм и все пак успяват да показват кралско достойнство.

Сега бихме искали да ви покажем някои снимки, на които едни от могъщите и известни дами на планетата са само по бански и изглеждат страхотно. От Мелания Тръмп, през Кетй Мидълтън, Меган Маркъл, Кралица Елизабет II, че чак до Ангела Меркел и страхотната хърватска президентка Колинда Грабар-Китарович – всички са великолепни.

16. Хилъри Клинтън

Бил и Хилъри Клинтън танцуват по време на почивката си на плажа Магънс Бей, Вирджински острови.

15. Мелания Тръмп

Мелания Тръм наскоро сподели тази архивна снимка. Първата дама вече не е модел, но не се притеснява да споделя снимките си от миналото.

14. Кейт Мидълтън

Снимката е на Кейт и принц Уилям, които са на почивка в Ибиса през 2006 г., преди да се оженят. Таблоидите, които публикуват тази снимка, споменават, че Кейт е показала добрия си вкус при избора на бикини. Белият цвят подчертава тена й, а формата му – красивото й тяло.

13. Беатриче от Йорк

Внучката на кралица Елизабет II не обича официалните събития, а семейството й я подкрепя в това решение. Вместо това Беатриче се фокусира върху образованието си… и почивките, естествено.

12. Дона Беатриче Боромео

Пиер Касирахи, по-малкият син на принцесата от Монако, се ожени за Беатриче Боромео, известен журналист и аристократ, през 2015 г. Тя вече беше известна преди брака и дори беше лицето на Шанел, но след това предпочиташе професионална кариера в журналистиката.

11. Колинда Грабар-Китарович

Първата президентка на Хърватия, 49-годишната Колинда Грабар-Китарович, се смята за една от най-красивите държавни ръководители в света. Това не е изненада, просто погледнете снимката й в бански костюм.

10. Сорая Есфандиари-Бахтияри, кралицата на Иран

Шах Мохамад Реза Палави беше толкова запленен от красотата на Сорая Есфандиари-Бахтияри, че реши да й предложи веднага след като видя снимките й. След сватбата си Сорая оглавява благотворителна организация в Иран. Но бракът завършва през 1958 г. поради безплодието на кралицата.

9. Каролайн, принцеса на Хановер

Каролайн, най-голямото дете на Райер III, принцът на Монако, и американската актриса Грейс Кели трябваше да поемат всички отговорности на майка си след трагичната й смърт. Каролайн също оглавява благотворителния фонд на Грейс Кели, а също така отговаря за комисията на Фестивала на изкуствата.

8. Ангела Меркел

Всеки има нужда от почивка. Тук Ангела Меркел е снимана по време на великденската й почивка в Италия.

7. Принцеса Стефани от Монако

Принцесата Стефани някога е певица (доста успешна), модна дизайнерка и дори се опитва да бъде актриса. Понастоящем принцесата е президент на няколко асоциации, включително Младежкия център в Монако и Борба със СПИН Монако. Тя също е посланик на ООН по въпросите на ХИВ / СПИН.

6. Шарлена, принцеса на Монако

Шарлийн (както още е известна Шарлена) е родена в Африка и е била олимпийски плувец. Тя се ожени за принц Алберт II през 2011 г. Днес тя се смята за една от най-елегантните дами в Европа.

5. Принцеса Шарлот Касирахи

Принцеса Шарлот е внучка на Грейс Кели и единадесета в претенциите за наследяването на трона на Монако. Тя е успешна журналистка и бизнесдама. Шарлот също е страстен атлет и отговаря за много благотворителни проекти, които помагат на много хора.

4. Принцеса Мария-Олимпия на Гърция и Дания

Мария-Олимпия, най-възрастното дете и единствената дъщеря на Павлос, принцът на Гърция и съпругата му Мари-Шантал Милър, не е срамежлива, когато става въпрос да покаже тялото си в бикини, въпреки че противоречи на високия й статус на принцеса. Тя има профили в различни социални мрежи и споделя различни снимки на начина й на живот със своите последователи, включително времето си на плажа.

3. Принцеса София, херцогиня на Върмланд

Преди брака си с принц Карл Филип, херцог на Вармланд, през 2015 г., София беше бляскав модел и телвизионер. Тя се отказва от моделската си ариера и сега се фокусира върху благотворителността.

2. Принцеса Мадлен от Швеция

Принцеса Мадлен е втората дъщеря и най-малкото дете на царя и кралицата на Швеция. Тя обаче е само седма по линията на приемственост за шведския престол. Принцесата активно се занимава с благотворителност, обича пътуванията и вярва, че по-голямата част от времето й трябва да бъде изразходвана за семейството и децата й.

1. Меган Маркел

Меган Маркел изглежда чудесно както в консервативно облекло, така и в бански костюми. Нейният прекрасен външен вид се дължи на здравословното й хранене и редовната йога практика, която й помага да остане във форма.

Бонус: Кралица Елизабет II

Каквото и да кажем тук ще е малко.

„БЛИЦ“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ