Това вече е гадно! Държавата подкара бащата на Румен Радев! Ще искат присъда за бай Георги

валентин радев

Ръководството на МВР ще изкара виновен бащата на президента-Бай Георги, за леката катастрофа с триколка. Това твърди Фрог нюз, позовавайки се на свои източници във вътрешното ведомство.

Според тях лично министър Валентин Радев се появил миналия уикенд призори към 6,30 часа в районното в Харманли, за да разследва случая от 17 август.

Припомняме ви, че в събота, когато новината за катастрофата плъзна по медиите, цялата държавна машина се задейства. Лично главният прокурор Сотир Цацаров, макар и в отпуска, изпрати на място екипи, които да разследват случая.  Говорителката му Румяна Арнаудова пък обяви в почивния ден, че прокуратурата не е била уведомена за катастрофата.

Юристи се хванаха за главата с въпроса: Кога полицията е сигнализирала държавното обвинение за леки ПТП-та? Валентин Радев не остана по-назад и прати и той служители на „Инспектората“ и „Вътрешна сигурност“ да нищят как местната полиция е реагирала, какви документи е съставила и защо мъжът от триколката е изкаран виновен.

Новината вероятно щеше да набере чутовни размери, но точно тогава се случи трагедията край Своге, отнела живота на 17 души. Докато Валентин Радев коментираше тежката катастрофа, не пропускаше да вмъкне и за случая с Бай Георги, намеквайки, че подчинените му не са действали както трябва.  Очаква се шефът на вътрешното ведомство да съобщи и за наложени наказания на полицаи.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ