Акцията продължава в пълна сила! Обсадиха централата на „Виктория Груп“ в сърцето на Пловдив!

Ветко Арабаджиеж

Полиция обсади входа на административната сграда на „Виктория Груп“ на булевард „Княгиня Мария Луиза“ в самото сърце на Пловдив. Няколко екипа от органи на реда са позиционирани при кръстовището с улица „Петко Д. Петков“, пише „Пловдив24“.

Паралелно с това се провежда масирано претърсване на помещения в сградата на хотел „Марица“ и в столичния „Маринела“ при акция на Спецпрокуратурата.

Рано сутринта полиция и следователи от Следствения отдел към Специализираната прокуратура, нахлуха в двата хотела. Следствените действия са насочени към офиси, които се помещават в „Маринела“ и „Марица“.

Офисите са ползвани от физически и юридически лица. Процесуално-следствените действия са в рамките на образувано досъдебно производство за организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, чрез подправяне на данъчни документи.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ