Лили Иванова – сбръчкана като костенурка? Прави отчаяни опити да пребори старостта (Подробности)

Лили Иванова

Колкото и да й се иска да изглежда млада и пъргава, Лили Иванова по никакъв начин не може да прикрие страшните белези на старостта.

И най-големият корифей в пластичната хирургия не може да помогне на 79-годишната прима и да прикрие сбръчканата й като шия на костенурка ръка, писа „Таблоид“.

През годините певицата многократно се е подлагала на най-модерни разкрасителни процедури, за да спре времето и доста често е успявала. Напоследък Лили избираше доста по-щадящите манипулации за опъване на бръчки на лицето. Според запознати естрадната легенда съвсем наскоро дори изпробвала aмepиĸaнcĸa инoвaция, при която изгладила бръчките си с помощта на лазер, а не с хирургически нож. Освен това примата изду джyĸи c xиyлopoнoвa ĸиceлинa.

Сбръчканите ръце и шия са характерни най-вече за слабите хора. А Лили сама признава, че при нейния ръст не си позволява да тежи повече от 45 килограма. Затова и колкото и да е стегната и да спазва строги хранителни режими, Иванова не може да изглади бръчките по ръцете си. Същият проблем има и 64-годишната мадам Брижит Макрон – съпруга на младия френски президент Еманюел Макрон. Колкото и да спортува бившата учителка не може да скрие от любопитните погледи костенурчестите си ръце.

По време на концерти, за да не стресира феновете си, Лили Иванова пък крие набраздените си ръце като пее с блузи с дълги ръкави. Дори и в големите жеги, когато отива на някакво мероприятие, естрадната прима не си позволява да облече дреха с къс ръка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ