Зрелищна акция! Криминалисти спипаха избягал затворник в центъра на Пловдив!

Пловдивски криминалисти са задържали рано тази сутрин избягал затворник, укриващ се от правосъдието близо година. Спипаният е Димитър Стоянов – Вълка, беглец от ТПО Самораново и е намерен в квартирата му в Пловдив.

Вълка, родом от Гоце Делчев, избяга миналата година от затворническото общежитие и бе обявен за издирване от полицията в Дупница.

При акция координирана между криминалистите от Дупница и Пловдив, Стоянов е бил сгащен в дом в центъра на Пловдив, предава „Струма“.

По времето на своето бягство Вълка излежаваше дългогодишна присъда за трафик на наркотици, като бе арестуван от криминалистите на ОД на МВР Благоевград с близо 2 килограма хероин през 2014-та година. Според запознати той е един от най-големите дилъри на хероин в Югозападна България.

Миналата година по време на една от разходките Вълка успя да избяга от общежитието, предава в. „Струма“. Цялата полиция бе вдигната на крак, но до днес той бе неоткриваем.

След бягството той удължава двойно престоя си в затвора. Този път ще бъде настанен в затвора в Бобов дол при засилени мерки за сигурност.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ