Вижте защо Стоян Алексиев заточи младата си любовница в провинцията! (СНИМКА)

Стоян-Алексиев

Стоян Алексиев изпратил 44 години по-младата си любовница в провинцията. 

Ветеранът от Народния театър не се разделил окончателно с Ивана Бобойчева, но съдействал да я разпределят на щат в драматичния театър в Шумен, за да може да е по-далеч от него и да не му създава толкова проблеми, писа „Ретро“.

Вече от месец дипломиралата се тази година актриса репетирала няколко постановки с новите си колеги. Тъй като не блестяла с особен талант, щяла да участва предимно в пиеси за деца. Музата на Алексиев към момента живеела изцяло в Шумен и нямала планове да се връща в столицата, където била отритната от всички театри.

Въпреки връзките и познанствата на Стоян никъде не искали да вземат Ивана заради лошата й слава.

Тя се надяваше той да ходатайства за нея и да я уреди в Народния, но няма как да се случи. Колективът не го иска, едва си пази неговото място, камо ли да урежда любовницата си“, коментират колеги на 67-годишния актьор.

Алексиев бил щастлив от развоя на нещата, защото щял да храни с едно гърло по-малко. Не е тайна, че от началото на връзката им, той поемал наема на студентската квартира на Бобойчева, в която се срещали. Понякога й давал и джобни пари и непрекъснатите им обиколки по барове и екскурзии съвсем му скъсали джоба.

Сега бил доволен, че ще трябва да плаща само горивото си до Шумен, за да се вижда с нея и разходите му щели да намалеят драстично.

Най-щастлива от преместването на Ивана в Шумен била съпругата на Алексиев – Надежда. Повече от година дамата мълчи за авантюрата му. Макар да се прави на широкоскроена, Надя тежко изживявала предателството на мъжа си, но вярвала, че невижданите очи се забравяли по-лесно и се надявала разстоянието да успее да раздели Ивана и Стоян.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ