Мама ви, нахална! Крадете и с гъза си, а искате извинение от Румен Радев! Хайде убийте и него…

румен радев

Това днес мина всякакви граници. Не е нахално, просташко е. И затова ще им го кажа просташки. Да се разберем.

От камарата, дето спечели милиарди от ремонти и строежи на пътища, искат извинение от Румен Радев. Защото льотчика каза това, което всички знаят – нахалниците там крадат и с гъза си. И затова един път нямаме като хората.

Та тези от „Трейс“, дето правиха пътя-убиец, нали ремонтираха и знакова софийска улица, на която изпадаха след това паветата. Нормално, едни неграмотни цигани ги подреждаха. „Трейс“ сега ремонтира булевард „България“. И за първи път в историята на този бизнес, още преди да е завършил ремонта на платното, бе направен ремонт на ремонта.

Едни други направиха километър магистрала на по-висока цена, отколкото в Дубай асфалтираха километър пустиня.

Третите на Пеевски строиха игрища в региони, където кадъните и до днес ходят на „стадиона“, за да си мият там междукрачието на жежката вода, която тече на мястото на спортното съоражение..

Четвъртите, петите, шестите, всички са една стока. По-лошото е, че всичките са олигарси. Държат медии, държат депутати, държат правителства. И без значение кое е на власт, милиардите им са гарантирани. Кървави милиарди, за които плащат такива като 17-те жертви от Своге. Като останалите, които всеки ден умират за крива мантинела, за дупка в пътя, за изронен асфалт, за неположена настилка.

В нормалните държави, когато президентът каже, че едни хора са преяли с държавни поръчки, че са откраднали пари от тях, тези хора ги разследват. У нас тези викат пишурко да каканиже срещу държавния глава. Вие давате ли си сметка колко са страшни такива хора. Те имат парите да платят всяка глава да стои преклонена. И могат да открият огън даже по льотчика, надигне ли своята. Целта им е да го свалят на земята, да тръгне с кола по техните пътища, после лесно ще го убият там.

Че той един от тези олигарси с милиардите от поръчки даже каза, че Бойко се еве с мъже…Лошото е, че Бойко нищо не казва. Не за мъжете, за крадците от пътищата!

 

 

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ