Днес ще разберем откупил ли си е свободата Ветко Арабаджиев! Следобед прокуратурата обявява…

Ветко Арабаджиежв 3

От Специализираната прокуратура ще обявят кои от десетимата задържани след вчерашната акция в хотели в София и Пловдив на бизнесмена Ветко Арабаджиев ще бъдат обвинени за участие в организирана престъпна група за данъчни измами и пране на пари, предаде БНР.

Днес трябва да стане ясно и дали сред обвинените ще са самият Арабаджиев и членове на семейството му, които, както обяви заместник-главният прокурор Иван Гешев, също са обект на разследване.

„Не е тайна, че основната дейност на кръга от фирми, контролирани от тези лица, за които говорите, се занимават със сегмента туристическа дейност. Да, част от разследването е в посока дейността на фирми, осъществяващи такава туристическа дейност, но не и дейността на този хотел. Към този момент има доказателства за три лица от това семейство, което посочихте, като дали и трите ще бъдат привлечени към наказателна отговорност, е преценка на наблюдаващите прокурори“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ