Министър Захариева покори Рила

660_f29ed021a67f804dee5b7e601d1a65b8

Екатерина Захариева избра да прекара лятната си ваканция далеч от морския бряг.

Тази година външният ни министър и съпругът й Ангел се отдадоха изцяло на най-страстното си хоби – планинарството. След като през миналата седмица обходиха езерата в Пирин, този уикенд двамата избрали да направят поход в Рила.

Захариева и мъжът й се впуснали по един от най-страшните маршрути – от хижа „Мальовица“, Страшното езеро, връх Голям Купен, връх Ловница, до заслона Бак, известен с отвесните си скали и променливото време. „Подгответе се добре – не е за начинаещи. Това е най-красивата част на Рила според мен. Тук можете да се насладите на спиращи дъха гледки! Прелест!“, написа шефката на външното министерство и сподели кадри от похода. Освен специално туристическо оборудване Екатерина и Ангел си носели и провизии, като на върха си хапнали диетични домашно приготвени сандвичи с кашкавал и пушена сьомга, тъй като били привърженици на здравословното хранене.

„ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ