Премиерът Борисов се кръсти и проговори за оргиите в Лос Анджелис и сваленото от Нова тв предаване

Борисов2

„Вие помните как дойде БСП на власт с кабинета „Орешарски“. Костинброд не беше ли фалшива новина?“. Това попита премиерът Бойко Борисов на XI летен университет на МГЕРБ „Само истината, не на фалшивите новини“ във Варна, където преди това направи важна проверка, от която правителствената информационна служба изпрати много снимки.

„Ето ви една прекрасна фалшива новина как събаря правителство“, посочи той.

Борисов посочи млада жена от младежкото ГЕРБ. „Почнаха май с теб – Борисов купил за 12,5 млн. на тази колежка, аз не ѝ знам точно името как е, това мога да се закълна в двата си внука. И слагат снимка от младежки ГЕРБ, където сме снимани“, припомни той.

„После ѝ купил имение. Лос Анджелис, къде беше, където там правел оргиите си. Аз никога не съм бил в Лос Анджелис. Моите ходения в Америка са били в Белия дом, ФБР, ДЕА, „Сикрет сървиз“, може да се проверят по час. После дъщеря му в Лос Анджелис летяла с „Бугати“ с 300 км/ч. Тя в 8-ия месец лежи, милата, бременна, ще ражда всеки момент“, разказа още премиерът.

„После къща в Барселона, преди това остров в Гърция. Младежкият ГЕРБ в Бали на обучение за 22 млн., „Ханс Зайдел“ плащал, и аз съм бил!“, каза Борисов.

„Излиза – човекът вика: „Това е моята къща“, един кинорежисьор Лос Анджелис. Тоя остров се оказа, че изобщо нито го знам къде е. Обаче продължават – Борисов свалил предаването от Нова телевизия. Бог ми е свидетел, нито съм ги чул, нито искам да ги чуя и да ги видя“, прекръсти се премиерът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ