Ти да видиш, дойде ред и на Пеевски! Няма да повярвате коя го вкарва в съда (Снимка)

Делян Пеевски
Десислава Иванчева и Биляна Петрова ще съдят вестнците Уикенд, Телеграф, Труд и Галерия за серия от публикации с клевети.

Бившият пиар на район Младост Петър Кърджилов събира и предава на Иванчева и Петрова всички публикации с клевети по техен адрес, предимно в изданията на Делян Пеевски, от датата на ареста им 17 април до днес.Най-бруталните клевети и лъжи са в серия публикации на вестник Уикенд. В новия брой на вестника (1-7 септември) авторът Янаки Петров твърди, позовавайки се на анонимни източници „ангажирани с разследването“, че преди месец Биляна Петрова е опитала да прехвърли цялата вина за искането на подкуп върху Иванчева и да се договори с Прокуратурата да стане свидетел, вместо обвиняема.

В публикация на Уикенд от 11-17 август авторката Мая Стефанова, позовавайки се на анонимни източници от разследващите твърди, че Десилава Иванчева е направила два опита за самоубийство в ареста, както и че е нападала надзиратели.

Това била причината тя да бъде окована с вериги на ръцете и краката – за да не се отскубне и хвърли под някоя кола. В същата публикация се твърди, че Иванчева била шофирала в нетрезво състояние, изпадала в истерии срещу служителите си и куп други отвратителни, долнопробни лъжи.

СНИМКА: БУЛФОТО



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ