Блокада! Магистралите „Тракия“ и „Марица“ окупирани от патрулки и полицаи, заради…

АМ Тракия хеликоптер пътища полиция

Засилено е полицейско присъствие по пътищата, водещи към границата ни със Сърбия. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

С оглед интензивния трафик на транзитно преминаващите през страната чужденци, екипи ще бъдат разположени по автомагистралите „Марица“ и „Тракия“, и пътя София-Калотина.

„Пътна полиция“ предприема допълнителни мерки заради засиления трафик на транзитно преминаващи чужди граждани от южната ни граница към западната. Поради тази причина засилено ще е присъствието на екипите по пътя от ГКПП „Капитан Андреево“, автомагистрала „Марица“, автомагистрала „Тракия“ и път I-9 (София-Калотина). Остава в сила и засиленото полицейско присъствие по основните пътища на страната, тъй като периодът съвпада с отпуските у нас и интензивното пътуване от и към Черноморието ни.

Със заповед на Агенция „Пътна инфраструктура“ за времето от 18.00 до 20.00 часа се спират товарните автомобили, движещи се в посока София-Пловдив на автомагистрала „Тракия“. Изключение ще се прави за онези камиони, превозващи опасни товари, живи животни и стоки на температурен режим.

Същата мярка ще е в сила и днес, но за времето от 16.00 до 20.00 часа за движещите се в посока Бургас-София. Подобно ограничение ще има и на автомагистрала „Марица“ в неделя за времето от 16.00 до 20.00 часа в посока Свиленград-автомагистрала „Тракия“.

На автомагистрала „Струма“ движението на товарни автомобили ще е ограничено за времето от 10.00 до 14.00 часа в посока п. в. Даскалово-автомагистрала „Тракия“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ