Майката на разстреляна барета простена през сълзи: Бойко, ще направиш ли убиеца на сина ми министър?

11
Това недоразумение на природата, въпреки всичките си усилия, не успях да го дотъркалям дори до следствие. Сега чакам решение от Международния съд за правата на човека. Това написа във Фейсбук майката на убития командос Емил Шарков –Ваня Рибчева. Почернената майка реагира остро на медийни публикации, които сочат Светлозар Лазаров за бъдещ шеф на МВР. Ето какво още написа тя:

Прокуратурата у нас реши, че няма да разследва главен секретар на МВР, който съсипа Специализирания отряд за борба с тероризма, веднъж като изпрати буквално на разстрел 30 барети в Лясковец и втори път, като със зъби и нокти брани командира на отряда Георги Гайков, също отговорен за планирането и провеждането на операцията.Сега, този Лазаров като мръсна пяна, изплувал на гребена на политическата вълна, може да стане и министър на вътрешните работи.
При това положение по-добре да закрият МВР и СОБТ от раз, а не малко по малко да ги ликвидират. Ще струва по-малко пари и по-малко сълзи.

Припомняме ви, че след трагедията в Лясковец, тогавашният главен секретар стана координатор на партия „Атака“. В някои медии се появи информация, че въпросната политическа формация натискала Борисов да назначи Лазаров за вътрешен министър.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ