Вицепремиерът Каракачанов подкрепи Валери Симеонов: Нанков не трябваше да си ходи!

Николай Нанков

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов подкрепи колегата си Валери Симеонов в това, че има огромен проблем в комуникацията в управляващата коалиция. По думите на лидера на ВМРО, министрите в оставка може да са на ГЕРБ и е право на Бойко Борисов да иска техните оставки, но това са неща, които трябва да се обсъждат.

„Няма сътресения в коалицията. Винаги съм казвал, че нещата се решават с разговори. Вярвам, че ще седнем и ще говорим“, заяви още Каракачанов пред журналисти. Лидерът на ВМРО е в Мелник, където със стотици воеводи от партията отдават почит към Тодор Александров.

На въпрос дали са били наложителни тези оставки, Каракачанов заяви, че коментира единствено тази на регионалния министър Николай Нанков, като заяви, че той е отличен експерт и много добре си е вършил работата.

Пред ПИК вицепремиерът Валери Симеонов заяви, че е много гневен, а днес партията му НФСБ трябва да реши дали ще остане в управлението. Още в първите часове на министерските оставките единственият патриотичен лидер, който прие спокойно ситуацията, бе Волен Сидеров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ