ГНУС! Ще спасяват „Трейс“ за сметка на клетия шофьор! Вижте новото му обвинение от последните минути

шофьор на автобус, своге

ТОВА ВЕЧЕ МИНАВА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ!

След като се оказа, че „Трейс груп“ е спечелила държавни поръчки за 1 милиард лева, сега ще трябва да похарчи нещичко от тях, за да се измъкне суха от мъртвешкия ад край Своге.

Само така може да се тълкува набиращата отпреди малко скорост „новина“, че автобусът, в който загинаха 17 души, бил с…неизправни гуми. Така цялата вина се стоварва на плещите на и без това грохналия психически шофьор на автобуса.

Малката подробност за идиотите, лансиращи версията е, че още при първия оглед бе обявено, че гумите са наред. Даже резервната в багажника е била с необходимия грайфер.

А и нали не си мислите, че ако имаше грам съмнение в тази посока, нямаше всички да се юрнат натам, за да спасят преяждащите с държавна пара баща и син Михайлови от „Трейс груп“!?

Предстои да видим какво още ще измислят, за спасят олигарсите, виновни за пътя, за да опере пешкира един клет човечец! Защото нали знаете, че медиите, дето пишат тези кретении, са на един дебел човек, който също строи и ремонтира пътища?

СНИМКА: БУЛФОТО


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ