Антон Тодоров с разтърсващи разкрития около Румен Радев и Нинова: Готви ли се опит за преврат?

Антон Тодоров

Политологът Антон Тодоров прави разтърсващи разкрития за заверата между президента Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова. готви ли се опит за преврат в началото на новия политически сезон през септември и кой стои в дъното му? Става ли по-уязвимо правителството със смените на министри и „кървавите писма“ на патриотите за едноличното управление на Бойко Борисов?

„Валери Симеонов не прави тези обвинения за първи път. И предишният път влизаше остро с бутонките, имаше много обвинения. Това си е неговия характер“, коментира Антон Тодоров.

„Случи се едно изключително трагично събитие, върху което политически паразити се опитаха да получат бонуси. Това е една партия, която повече прилича на импексово дружество – БСП, към която трябва неизменно да добавяме и БСП Техноимпекс“, добави бившият депутат от ГЕРБ.

„Много българи очакват от небето да слезе Господ и да им реши проблемите. Няма как да стане това. Няма как и в политиката да се решават частните проблеми на хората“, каза още политологът.

„По този път са минали хиляди камиони и автобуси, катастрофата е една. Има поредица от неща, които трябва да бъдат изяснени и ако е нарушен законът, да се действа. Проблемът е друг. Пак стигаме до тази политическа инфантилност – тук имаме човек, който е нарушил законът, шофьорът, който е карал с над 14 км/ч повече от допустимата, който е направил и редица други нарушения, а говорим за пътя. Тук имаме ясно виновно лице“, отсече бившият депутат.

„БСП удари в сърцето ГЕРБ с нещо, което е недопустимо. Отсечката от Чирпан до Сливен на магистрала „Тракия“ е в ужасно състояние, все едно си в Кербала. Тази отсечка е правена по времето на кабинета „Станишев“, всички се сещат от коя фирма. Тази фирма беше близка до тогавашните министри в кабинета“, разкри Антон Тодоров.

„Даването на оставка на тези министри е неизбежно. Така се прави“, категоричен е той и добави: „Идеята за някакви квоти, които са неразрушими, е неправилна и не трябва да се навлиза в такова русло, защото импексовото дружество ще развие тази тема.“

„Корнелия Нинова, беше яхнала кон, сега я чакам да отиде и при прасетата в Тутраканци“, сподели политологът.

„На 16 септември, когато е насрочен протест, не очаквам да се случи нищо. Доколкото разбрах, организатор на този протест е някакъв чалгар от Лондон, близък до Слави Трифонов. Това е един от хората, който декларира себе си като организатор на тези протести. Знам, че няма нищо да се случи на 16 септември, но се прави опит за сваляне на правителството до началото на декември. Зад тези опити стоят БСП и ДПС“, разкри бившият народен представител.

„Има хора, които се препитават от това, има хора, които получават пари от генериране на трафик и реклама през сайтове за фалшиви новини. Тези сайтове са десетки. Има сайтове като информиран.нет, неновините, имаше сайт плъхнюз, който го елиминирахме. Много са тези сайтове“, обяви Тодоров.

„Зад един от тези сайтове стои известен пиар специалист, зад един от другите сайтове стои едно лице, което се подвизава много във Фейсбук. Част от тях гравитират към дясното, част от тях не се знае към кого гравитират“, отсече той.

Антон Тодоров коментира и скандала с бащата на Румен Радев. „Инвалидът нанесе такива щети на колата на бащата на Радев, че го наказаха него. Румен Радев разделя държавата по начин, по който не е разделяна и през най-лютите години на прехода. Той продължава да копае моралното дънно. Той е арогантникът на българите, разделя българите по един неподражаем начин. Това е най-неподходящият човек на най-неподходящото място в най-неподходящото време“, категоричен е политологът.

„През лятото на 2016 година Румен Радев подава оставка, прибира паричките, които му се полагат накуп, сключва брак с Десислава Радева, която 2 години преди това е назначена на втори трудов договор във ВВС. Тогава Леонид Решетников се среща с Корнелия Нинова, въпреки че другарката отрича за тази среща. По-късно той призна за тази среща, а тя отрича“, разкри политологът.

„По-късно се оказа, че срещата е била над 45 минути. Корнелия е изложила какви са идеите й, а Решетников е казал какво трябва да се направи. Неговият институт е направил профила на човека, който трябва да се издигне за президент. В това изследване всичко е описано много ясно, дори е посочена възрастта на човека, който трябва да бъде издигнат за президент“, уточни Тодоров.

„Той трябваше да си създаде образ на натовски човек. Той получи около 300-350 хиляди десни гласове. Радев и до ден днешен си вярва в образа, че има зад гърба си над 2 млн. души. Това е фалшив образ и сега ако има избори, ще го направят на нищо. Те и всички леви няма да гласуват за него, защото в БСП има също много скандали“, отсече бившият депутат.

„В момента тече процес на създаване на пропрезидентска партия. Един от хората, привлечени там, е Антони Тренчев от „България на гражданите“. Николай Копринков, бившият кмет на село „Труд“, работи по създаването на структурата на тази партия. БСП трябва да знаят, че създадоха едно чудовище. БСП се оказа един Франкенщайн, който създаде едно безимено чудовище“, увери той.

„Мисля, че няма да има подаване на трета оставка, но определено има процес за създаването на такава партия“, сигурен е Антон Тодоров.

Източник: ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ