„Господари на ефира“ с ново страхотно попълнение! Вижте кой влиза в състава още тази есен…

господари

Страхотна е! Нова адреналинка влиза в състава на танцьорките на „Господари на ефира”.Четвъртата „мускетарка” се казва Петя и се присъединява към Диди, Ради и Лили още тази есен.

Засега не е ясно в каква конфигурация ще излизат грациозните танцьорки–всичките накуп или в екип по две по две през вечер?

На новопристигналата в отбора Петя нищо в танците не й е чуждо, пише „България днес”.Красавицата е минала танцови изкуства в НАТФИЗ, след това е участвала в различни формации и има повече от достатъчно опит.

Но дори и опитът не е достатъчен, когато става дума за перфектните адреналинки. Зрителите обаче ще имат възможност да се убедят, че е достойна конкуренция на останалите красавици от шоуто.

Освен хубава и талантлива, нежната тъмнокоска е и яростен защитник на природата на „Пирин”,но освен планината обича и морето, наравно със залата. През лятото къмпингите са нейното местообитание, така че феновете й могат да я търсят на диви места, а не по луксозните плажове.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ