Извънредно! Валери Симеонов обяви остава ли в коалицията!

Валери Симеонов1

Благодаря за вниманието на всички представители на медиите. На срещата вчера обсъдихме последната серия от оставки или уволнения. Не знам как точно да го нарека. Тези действия имат пагубно влияние върху държавността. Това заяви на извънреден брифинг лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

„В тази връзка вчера ви представихме позицията и анализа, свързан с поредицата от оставки в коалицията. Днес ще ви запозная с декларацията на изпълнителния комитет“, каза патриотът.

Симеонов осъди поведението на Борисов и уволнението на кадри, които с години са градили авторитета си заради недоказана вина по случая с трагедията край Своге. Той критикува премиера и заради нарушаването на точка 6 от коалиционната програма.

Според Симеонов има кампания срещу него и партията му в медиите.

Той обяви, че още на първото заседание с коалиционните партньори ще постави въпросите за кадровите промени, бойкота на предложенията на НФСБ в парламента и политиката като цяло в коалицията. Той обяви, че ако тези неща продължават и не се стигне до консенсус, ще се свика ново събрание на ИК на НФСБ, за да се реши дали партията да напусне управлението.

„Част сме от коалицията само, за да успеем да реализираме програмата и обещанията си“, каза той и добави, че партията му няма да подкрепи оставките на Московски, Нанков и Радев в парламента.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ