Ужас на родното черноморие! Терорист подгони туристите със сатър

Полиция и лента

Агресивен и много пиян мъж хвърли в потрес туристи и граждани на Поморие, след като награби сатър и тръгна по улиците, бръщолевейки несвързани думи и сипейки закани към минувачите, предаде Флагман.бг.

Чудатият екземпляр бил облечен изцяло в бяло – бели маратонки, бял панталон, бяла риза и шапка. Говорил на турски, но тъй като бил здраво фиркан, почти нищо не му се разбирало и речта му звучала като странен арабски акцент.

По-лабилни поморийци, изпаднали в паника, защото го помислили за терорист. Подадени са няколко сигнала на телефон 112, но междувременно пишман-атентатора със сатъра си е намерил майстора. Той влязъл в едно от заведенията край Централния плаж на Поморие, където бил посрещнат от управителя и …набит, а оръжието му отнето.

Дошлите на място полицаи само са го арестували и обискирали. Единственото, което открили в него е алкохол. Оказало се, че това е 45-годишен мъж, родом от Разград, но от известно време живеещ в Поморие. Той бил общ работник в местно заведение и изглежда отрано е попрекалил с алкохола.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ