Убиецът на журналистката Виктория от Русе: Насилих я и я оставих да хърка. Кое е бруталното?

северин

Това, което ще видите и чуете е ужасяващо, смразяващо, брутално. Това не е сериал. Това е България днес. Това не е актьор, това не е филм. Това е чистата, оглозгана от садистичност и оскотялост реалност.

Сега ще разберете как мисли той – този, който не вижда и не разпознава в насилието насилие, дори то да е довело до смърт, предава NOVA.

На 6 октомври 2018 г. България е разтърсена от новината за зверското убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе и… разкъсана от спекулации за евентуалните причини и извършители… Тъгата парализира близките ѝ, страхът – нейните колеги.

Убийството имаше световен отзвук. Виктория е журналист, административен директор на русенската телевизия, но на първо място – дъщеря и майка на 7-годишно момиченце.

Три дни по-късно в Германия беше задържан 21-годишният Северин Красимиров. Тогава той обяви, че не помни нищо, но въпреки това призна вината си. За първи път осъденият на 30 години затвор за бруталното изнасилване, блудство и убийство говори сега.

Поставени са му най- невъзможните, немилостиви и незадавани въпроси. Но и на най-логичния – само той ли е виновният и защо не е бил прибран навреме, преди да убие. Всъщност и на още един – къде са корените на това изнасилващо и смазващо от бой до смърт насилие.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ