Български спортен тотализатор и БФС със специален подарък към футболните фенове

sport_toto_logo

Новата моментна лотарийна игра „Фен зона“ увлича футболните запалянковци с печалби за над 36 000 000 лева. В продължение на успешното си сътрудничество, Български спортен тотализатор и Български футболен съюз следят провеждането на футболните срещи от Първа футболна лига с талоните на играта „Фен зона“. За радост на всички фенове моментна лотарийна игра вече може да бъде намерена във всички пунктове на Български спортен тотализатор в страната.

Ето какво казва по темата Емил Костадинов, футболист с неоспорими постижения и член на изпълнителния комитет на БФС: “Всъщност БСТ е наш партньор от много години. Винаги са ни помагали. Преди повече от 60 години футболът и тотото са се провеждали на един и същ терен. Тогава, по стадиони и игрища по време на футболни срещи, са се теглили числата на Спортния тотализатор. Тотото е започнало своята дейност именно със залагания в такива срещи. Така се слага началото на Тото 1. Сега стартираме и обща лотарийна игра, която се казва „Фен зона“. Много е забавна и е за истински футболни фенове, които вместо на голове, ще се радват на печалби. Очаквайте наистина много изненади, а с най-големите запалянковци и участници в играта „Фен зона“ ще се срещна лично.”

Любителите на игрите на СПОРТ ТОТО ще могат да участват в лабиринт от печалби за милиони! Феновете ще следват игралното поле, търсейки символи на купи, съдийски свирки, жълти и червени картони. Късметлийските символи могат да донесат печалби на мига. Най-голямата е 500 000 лева и може да се падне два пъти. Заредени са и цели осем печалби по 100 000 лева плюс още 6 по 50 000. Има и милиони суми от 5 до 5 000 лева.

С новата моментна лотарийна игра „Фен зона“ СПОРТ ТОТО продължава своята кауза. „Основната мисия на БСТ е да подкрепя спорта като заделя част от постъпленията си за това. 33% от залога на всеки един участник в игрите на СПОРТ ТОТО отива директно за тази кауза. С играта „Фен зона“ се надяваме да съберем още повече фенове, които да станат съпричастни с мисията на тотото.“, допълни Емил Костадинов.

Това не е първата съвместна инициатива на БФС и БСТ през 2018 г. Тази година Български спортен тотализатор осигури средствата за закупуване на професионални топки за 14-те български отбора от Първа лига. Топките са същите като тези, с които се провеждаха и мачовете на Мондиал 2018. С тях вече се играят и официалните срещи от нашето първенство.

Напомняме, че в игрите на Български спортен тотализатор е и най-големият постоянно нарастващ джакпот в страната. В „Тото 2 – 6 от 49“ натрупаната сума вече е главозамайващите 6 850 000 лева. Справка на сайта на държавния хазартен оператор сочи, че общият размер на джакпотите в числовите игри е близо 10 570 000 лева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ