Нешка Робева с взривяващ коментар за погребалите я в Германия

Нешка Робева

„Не съм и нямам намерение да се отказвам, докато Бог е рекъл. Вече съм в залата и се радвам на децата“. Това написа днес легендарната треньорка в социалните мрежи.

Повод за думите й е грешно разтълкувана публикация, в която тя обяви, че е напуснала поста на треньор на германския ансамбъл зарад влошеното й здравословно състояние.

Ето какво написа Робева. Публикуваме обръщението й без редакторска намеса:

„Здравейте, приятели, добре, че е Фейсбук, за да разбера, че съм се отказала от гимнастиката?! Или може би, колко много на някои им се иска да съм се отказала.
Да, лекарите не препоръчват отрицателни емоции, но положителните – лекуват… В кратце – не съм и нямам намерение да се отказвам, докато Бог е рекъл. Вече съм в залата и се радвам на децата. Попрочетох това – онова във Фейсбук, поразвеселих се от някои твърде смели и категорични глупости и се сетих за прекрасното определение за невежеството, което ражда неподражаемо самочувствие. Дали да не възкликна „О, времена о, нрави?“
По този повод си спомних как преди 17 – 18г. с „Два свята“ отидохме в Америка, поканени от една нашенка…
Разбира се, типично по нашенски бяхме измамени…
Та тогава, по повод поведението на нашенката от Горно Нанадолнище /примерно/ , един приятел каза: „Г-жа …, напусна Долно Нанагорнище и отиде в Америка, но то не я напусна…
Та да се посмеем малко…
Смехът лекува“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ