Тежка съдба очаква водещия Цветан Николов, който катастрофира мъртво пиян в София!

пиян бнт

Народният театър и Спортният тотализатор отлагат уволнението на Цветан Николов, по-известен като Цецо Тотото, докато не бъде изписан от болницата.

„Първо да се възстанови, после ще видим, той трябва да служи за пример с поведението си”, коментира пред „Телеграф” шефът на Народния театър Мариус Донкин. Колеги на артиста пък изригнаха във „Фейсбук” срещу постъпката му и поискаха той да бъде уволнен , тъй като уронвал престижа на Народния театър с пиянските си изцепки.

33-годишният артист катастрофира мъртво пиян – с 2,87 промила алкохол в кръвта, преди около 10 дни на моста „Чавдар” в столицата, отсичайки с джипа си един от стълбовете. При пристигането на Спешна помощ се държал агресивно, постоянно повтарял, че е зам.-шеф на Народния театър, питал ги знаят ли кой е и отправял закани към медицинския екип.

„Животът на човека е по-важен. Нека се възстанови, пък после ще видим. Не приемам подобно поведение. Предупредил съм всички колеги, че не толерирам това. Ще измислим дали ще го уволним, след като го изпишат”, отсече Мариус Донкин.

„Към този момент най-важното е Цецо да се възстанови. Надяваме се всичко да мине успешно, тъй като човешкият живот и здраве са най-важни. Това е единственият коментар засега”, отбелязаха от спортния тотализатор на въпрос ще уволнят ли Николов за пиянската му изцепка, при която по чудо няма други пострадали освен него. Според разследващи единствената причина, поради която не е имало други ранени, е фактът, че Тотото се нацепил в стълбовете на моста в 4:15 часа призори, когато не е имало никакво движение.

„Срещу Николов е образувано досъдебно произвддство по член 343, т.б. от Наказателния кодекс. В него е предвидено, че който шофира с над 1,5 промила алкохол в кръвта, го грози затвор от 1 до 3 години, глоба между 200 и 1000 лева, както и му се отнема книжката, обясниха от МВР.

Лекари коментират, че състоянието на Николов се подобрява и предстои скоро да го изпишат.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ