Кметът на „Южен“ кани на „Карнавал в парка“

karnaval-park

Кметът на Район „Южен“ Костадин Язов кани всички малки и пораснали деца от района, както и техните приятели и гости на града на 23 септември от 15:00 ч. на КАРНАВАЛ в парк „Райчо Кирков“.

Събитието е част от културният календар на Пловдив за 2023г.

Професионалисти от „Националната гимназия за сценични и екранни и изкуства“ с директор Николай Томов ще Ви гримират и маскират от 15:00 ч. до 18:00 ч. Напълно безплатно са осигури и костюми за карнавала.

Старт на събитието ще бъде даден в 18:00 ч. с дефиле на участниците. Всички желаещи да се включат в конкурса за най-добра маска и костюм да заповядат на сцената. Под звуците на „БИГ БЕНД ПЛОВДИВ“ с диригент и водещ на събитието Николай Гешев, тричленно жури ще излъчи победителите в конкурса за най-добра маска и костюм. Осигурени са парични награди – I-во място – 300 лв. , II-ро място – 200 лв. и III-то място – 100 лв.

От администрацията на района са се погрижили всички участници да получат утешителни награди и почерпка.Заповядайте да изпратим лятото и да посрещнем есента подобаващо с КАРНАВАЛ В ПАРКА. Доброто настроение е гарантирано!За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ