Атаките към Румен Радев не спират: Стилът „боса нога“ в политиката ни плаши с „ботуш-каишев“

Заснемане

„Проклетникът на прехода! Стилът „боса нога“ в политиката заплашва да прерасне в стила „ботуш-каишев“. Това казва в свой коментар политологът Антон Тодоров, посветен на вчерашното изявление на президента Румен Радев за новия политически сезон.

„Мисля, че някой силно се е объркал за времето, в което живее – ерата на диктатурите и личния култ отдавна премина. Всеки, който се опита да заиграва с тях със сигурност ще си строши зъбките”, предупреждава Тодоров, визирайки амбициите на президента да реализира свой политически проект.

Политологът е публикувал и една от скандалните снимки на Радев като президент – бос, с потник. Тя съвсем не е компромат на нахален папарак, а бе пусната в социалната мрежа като активен пиар от музата му и съпруга Десислава Радева. От там е и иронията със стила „боса нога”, защото изборът на Корнелия Нинова и ген. Леонид Решетников наистина се оказа много бос политически и държавнически. Но амбициите да командва държавата, тласкат Радев към стила „ботуш-каишев”, както коментира Тодоров.

Бивишят депутат от ГЕРБ и политически анализатор не спести критиките към президента и малко след извлянието му насред нищото на „Дондуков 2“, както ПИК съобщи снощи: „Румен Радев хейти в момента! Говори бавно, защото мисли още по-бавно. Срам и позор за България е тази Марианска падина на морала. Освен няколко злобни и неадекватни изречени този тип не може да измисли нищо друго. Заканващ се арогантник – има ли нещо по-позорно от това. Какво обръщение на президент, та това беше удавяне в собствената злоба, негодност и неспособност да сътвориш дори един елементарен текст“, коментира Тодоров.

„ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ