Арабаджиеви тънат в пищност и охолство в палат за 17 млн. евро в Сен Тропе!

вълчо арабаджиев

Златна статуя на куче пази още от входа на палата.

Смесица от пищност и дзен в имението в Сен Тропе.

Скъпарски вази, полилеи и животински статуи в имението за 17 млн. евро.

На пищност и охолство лъха в палата на Маринела и Ветко Арабаджиеви за близо 17 милиона евро в Сен Тропе! Това показват снимки от социалните мрежи на богаташкото семейство.

Милионерското семейство, което беше обявено за издирване от Интерпол с червена бюлетина заради данъчни афери, не е пестило пари за обзавеждането на къщата. В луксозната вила в „Квартала на богатите“ на Лазурния бряг изобилстват огромните вази с цветя, животинските статуи и дзен стилът със свещници, камъни и стъкленици. Всичко е изпипано до най-малък детайл – от златните обкови, през пердетата до възглавниците на шезлонгите с лика на Бриджит Бардо.

Маринела е голяма фенка на полилеите, издават приближените й. Голямата й любов остават кучешките статуи. Още на входната врата на замъка гостите са посрещани от фигури на два песа, приличащи на хрътки. Във фоайето си Арабаджиеви са поместили златна статуя на булдог. От тази порода са и двата домашни любимеца, които Маринела често разхожда.

За поддръжката на скъпото имение са ангажирани десетки хора персонал – от готвачи до градинари. По време на специални партита се вика кохорта от над 100 души – сервитьори и бармани, които да обслужват светския елит, разкриват запознати.

В резиденцията на Арабаджиеви всяко лято отсядат на аванта куп светски знаменитости. Чести гости са фолкзвездата Азис и моделката Ивайла Бакалова. От палата са си пускали снимки скандалната писателка Калина Паскалева и Слави Бинев.

Преди две години за 60-ия юбилей на Ветко в тузарския курорт Азис прави грандиозно шоу пред богаташи от всякакъв калибър, като зарибява всички с хита си „Сен Тропе“. Според запознати лично Ветко е пратил частния си самолет, който да вземе известните му приятели от България. Освен родните ВИП персони семейство Арабаджиеви редовно купонясват със световни знаменитости, диамантени босове и мултимилионери от различни страни.

На едно от партитата малкият син на богаташкото семейство – Вълчо, се снима с българската актриса от Холивуд Нина Добрев. Очевидци разказват, че се е случвало Ветко и аверите му да купонясват със звездата от „Титаник“ Леонардо ди Каприо. Само преди месеци Арабаджиеви си пускат кадри от 60-годишния юбилей на топчасовникаря Франк Мюлер.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ