Няма такова одиране! Само вижте гаранциите за арестуваните синове на Гриша Ганчев и Ветко Арабаджиев

данаил ганчев

Синът на Ветко Арабаджиев – Вълчо, излезе на свобода под гаранция от 20 000 лева.

Нищо, че според заместник-главнния прокурор той и семейството му са разследвани за ДДС-афера, която може да надхвърли 100 милиона!

Нищо, че цялата му фамилия се укрива в чужбина и с намерените в апартамента му 2,5 милиона лева, той също може да избяга където си иска.

Щеше да е само жалко, ако тук вече не мирише на нещо друго.

Преди години пред същият този съд бе изправен друг милионерски наследник – Данаил Ганчев. Заради обвинението, че е част от ОПГ, синът на Гриша Ганчев получи гаранция от 100 000 лева. Половината от разследваната, защото обвинението бе за 200 000!!!

Добре, де, как може един и същи съд при разследване на афера за десетки милиони да пусне обвиняем по нея за 20 000 лева, а такъв с обвинение за схема за 200 000 лева – под гаранция от 100 000?

Откъдето и да го погледнеш, нещата не излизат! Освен сметките на някои хора. Сещате се за кои сметки.

ПП: На втора инстанция гаранцията на Данаил Ганчев бе отменена, защото нямаше доказателства. Да видим на втора инстанция какво ще е решението за Вълчо Арабаджиев, при намерените 10 милиона из домовете на фамилията и избягали родители зад граница.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ