Криза! Корнелия Нинова хвърли бомба: Оставя само 20 депутати в парламента, останалите…

37991251_2169903039955305_8771214660369121280_n

„Започваме тази сесия с криза в правителството и управляващото мнозинство. Срина се търговският регистър, блокира целия икономически живот на страната, а държавните институции бяха безсилни да реагират. 250 хил. души бяха излъгани от застраховател и държавата беше безсилна. 17 души загинаха невинни заради корупция и кражби и на фона на това достигна информацията дойде информацията, че държавните инвестиции са се сринали 10 пъти. Какво казват тези факти – корупцията и фактите доведоха до физическа смърт. Най-лоша е реакцията на управлението. Управляващите реагираха както се хванаха за гушите в спор за постове и пари. Следващите дни ще сме свидетели на битката Цветанов – Борисов“, каза в декларация от парламентарната групалидерът на БСП Корнелия Нинова в началото на извънредното заседание на НС.

„Най-тежката реакция е отговор с диктатура. Кои са тези, които искат кръв, г-н Каракачанов?. Баба Дора ли е спяща клетка „, попита Нинова.

Корупцията е заложена в законите, отправи обвинение от трибуната Нинова.

„Искаме разпускане на парламента и предсрочни избори. Не е достатъчно вече смяната на една партия с друга. Нашата парламентарна група реши – 20 души щуе останат в залата ще останат да отстояват нашитге интереси.п Останалите идваме при вас, при избирателите. Протягаме ръка за бъдещ модел за управление, а те са национален суверенитет и българщина“, каза Нинова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ