Нова звездна двойка! Прясно разведен национал си хвана красавица от Министерския съвет

национал

Футболистът Георги Пеев, който от началото на годината е разведен, заби хубавица, работеща в Министерския съвет.

Новата изгора на национала се казва Цветелина Иванова, а близки до спортиста разкриват, че в момента той е по-щастлив отвсякога. Странното е, че двамата са избрали да крият любовта си на този етап.

Цвети е пуснала няколко снимки във Фейсбук с него, но е прикрила лицето му със сърчице. В профила на Пеев в Инстаграм пък виждаме единствено снимки на двете му дъщери от брака му с Боряна, както и от ергенски запои.

Приятелка на Иванова наскоро издаде чрез фотос, че всъщност двамата са заедно.

Припомняме, че Пеев получи удар под кръста от Боряна, с която имаха 17 години съвместен живот. Тя пожела развод, след като той трябваше да прекара известно време в Русия, тъй като бе трансфериран в „Амкар“. Тя му заявила, че не можела да живее по-този начин, макар че откакто е с него, Бори не е подхващала никаква работа и няма ден трудов стаж през този период. Двамата имат две дъщери, с които Георги не спира да хвали в социалните мрежи, тъй като го правят наистина горд татко.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ