Стари и млади муцуни от ДПС и ВМРО скандално заедно в нов пловдивски формат

380971102_663123252435483_4484573781905639909_n-780x470.jpg

Сдружение „Браво Пловдив“ влиза в битката за местната власт. Днес представители на организацията излязоха пред медиите, за да обявят участието си в предстоящите избори в края на октомври с кандидати за кмет, за районни кметове и общински съветници.

„Констатирах бавна деградация на Пловдив като се върнах тук от чужбина. Затова създадохме „Браво Пловдив“ и затова решихме да се явим на изборите“, заяви кандидатът за кмет на сдружението и негов председател Веселин Костов.Той е завършил образованието си в Брюксел и дълги години е работил в сферата на рекламата в сърцето на Европа. Там е правил е и политически кампании, като например за първия министър на Белгия. Костов съобщи, че организацията ще се яви на вота в края на октомври чрез партия Българска прогресивна линия.

Юрисконсултът Яна Димитрова е кандидатът за кмет на район Централен от „Браво Пловдив“. Сдружението се е спряло на няколко мъже с немалка политическа история за други три от районите.Кандидатът за Южен е бившият кмет на района във втория мандат на Иван Тотев и екс главен секретар на община Пловдив в кметуването на Славчо Атанасов- Борислав Инчев.

Кандидатът за Западен е настоящият зам.-председател на Общинския съвет от ВМРО и бивш заместник кмет на Южен Димчо Петров.

За Източен кандидатът на сдружението е едно от разпознаваемите лица на ДПС в последните години и настоящ зам.-кмет в същия район Ерол Садъков.Студентът Васил Ганчев, работил в екипа на евродепутата Ангел Джамбазки в ЕП, ще се бори за районен кмет в Тракия.

А в битката на Северен влиза галеристът Стоян Даскалов. „Време е да покажем какво можем, а не да говорим само глупости“, заяви Даскалов.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ