Цветан Цветанов с коментар за инцидента с бащата на Румен Радев и прищевките на Нинова

Цветан Цветанов

Шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов прави нови разкрития за бъдещето на управляващата коалиция ГЕРБ – Обединени патриоти.

„Вчерашният ден не сме говорили нито за персонални промени, нито за заместници на министрите в оставка. Ще седнем с колегите от Обединени патриоти и ще обсъдим оставките им“, коментира Цветанов пред журналисти в парламента.

„Ако бъдат внесени оставките от министър-председателят Бойко Борисов, от парламентарната група на ГЕРБ ще бъдат подкрепени“, отсече той.

„Разбирам вътрешните противоречия на Корнелия Нинова. Сега в парламента имаше 35 души от БСП, това говори за неспазване на обещанията от Корнелия Нинова и лоша вътрешна дисциплина“, категоричен е председателят на парламентарната група на ГЕРБ.

„Народните представители на ГЕРБ 4-5 дни през цялото време са изцяло пред хората, правят приемни дни, срещат се с хората, чуват проблемите им и ги поставят в парламента. Останалите 3 дни са в Народното събрание“, разкри той.

„Очаква днес да чуя друго от БСП – какви ще бъдат приоритетите има през тази парламентарна сесия“, уточни народният представител.

„Ако днес кажа, че оставките на министрите ще бъдат внесени в парламента, това е нарушаване на коалиционното споразумение с Обединени патриоти. В момента ние сме като едно цяло, въпреки че сме четири различни партии.

„Човек, който прикрива инцидент и изкарва един невинен човек, инвалид, виновен за този инцидент, аз не искам да го коментирам“, отсече Цветанов на въпрос за президента Румен Радев.

„В БСП има вътрешно разцепление. И днес виждате, че депутатите не се съобразяват с разпорежданията на Нинова и в пленарна зала имаше 35 депутати. Този сценарий за някакво напрежение между мен и премиера Борисов вече сме го играли“, увери председателят на парламентарната група на ГЕРБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ