Удари дъното! Гранична полицайка беше арестувана зрелищно за кражби в столичен мол! (СНИМКА)

Полиция и лента

Гранична полицайка беше арестувана зрелищно за кражба на суперскъпа рокля от столичния мол „Сердика“. Срамната случка с Аделина Малакова се разиграла в петък в магазин „Пийк енд Клопенбърг“, пише „Телеграф“.

В петък около 12:30ч охранителите на магазина за дрехи забелязали на камерите как граничарката взима рокля и влиза в пробната. След това излиза и директно напуска магазина. Охранителите я настигнали и задържали, като извикали и полиция.

При обиск в чантата на Малакова била открита дрехата за 400 лева. През цялото време тя служителката от разследващия отдел на Гранична полиция отричала и обвинявала гардовете, че те са пъхнали стоката в чантата й. Видеозаписите обаче показвали нагледно кражбата. Заради това и Малакова преспала за 24 часа в ареста на 5-о РПУ, след което случаят бил поет от прокуратурата и следствието, тъй като Аделина е служител на МВР.

Името на Аделина Малакова нашумя преди години, когато беше правен обиск на имот на кларнетиста от „Шоуто на Слави“ Илия Илиев. Професора, както го наричат всички, тогава обясни, че Малакова, която тогава работи в ГДБОП, му изкрещяла: „Колеги, ще се обадим на началника, а тоя ще седи тука и ще кляка и ще лази, докато аз кажа“. След това пък заплашила, че ще хвърли жена му на инспектората, тъй като тя работела по онова време в МВР.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ