Депутатите на Корнелия Нинова бягат от парламента, а ще се откажат ли от заплатите си?

корнелия нинова

Корнелия Нинова стигна твърде далеч в истеричните си опити да измисля нови и нови трикове, само и само да остане на политическата вълна, на чиито върхове така и няма шанса да се качи. Затова яха ту клети коне, ту недоволни пенсионери, чумави козички, а след трагедията край Своге, дори трупове.

Последната й приумица обаче е не просто позорна, ами и граничи със законността, защото е срещу парламентаризма и волята на народа. Без капчица срам тя заяви като някаква гордост, че е наредила на депутатите си да не работят – 60 от тях се самоуволняват от парламента и тръгват „сред народа“?!

Пореден трик – този път пътуващ цирк!

От парламентарната трибуна с остър тон Корнелия сякаш заплаши хората с „Идваме при вас!“.

Да идват към вас хамелеони-приватизатори, хора ,фалирали два пъти държавата и довели до страхотни катаклизми, си е направо заплаха. Това е като ало-измамниците да ви кажат, че ще ви помогнат, а в същото време ще ви бръкнат в портфейла.

И буквално го правят освен с порочните си политики във вече няколко правителства, сега и с факта, че ще взимат заплати и осигуровки от нашите данъци, без да ходят на работа в парламента. Това е гавра не само с парламентаризма и конституцията, но и с избирателите на БСП, които са ги пратили там да са опозиция и да се борят за левите идеи.

Вчера подопечният й президент Румен Радев заяви, че ще се бори за приоритетите на хората – дали пък за това Нинова не тръгва с пътуващия си цирк? И дали така не лъсва заговорническата им схема – да му организира масовка и гласове за бъдещето му в политиката, което заяви? Въпросите са много, но заплахата е ясна: Идваме към вас!

Очевидно е едно обаче, че в безсилието си да измисли нови политики освен за възраждането българския зеленчук, Нинова е проумяла, че в реалната политика в столицата само се излага и мести цирка със станалата известна под името „трупата на Корни“ по-далеч от взора на медиите.

Шефката на парламента Цвета Караянчева трябва да се самосезира за самоотлъчката на БСП и да обясни как, докато си обикалят и се правят на гастролиращи халтураджии в селско читалище тип Митко Рачков, заплатите ще им се превеждат по картите, осигуровките ще им текат и пак с нашите пари ще се веят по села и паланки, за да яхат народното недоволство.

„ПИК“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ