Убийствен Слави Трифонов взриви ефира!

Слави Трифонов

Слави Трифонов изригна преди малко в личната си страница във Фейсбук! Писмото на водещия е свързано със старта на политическия сезон:

„Днес беше извънредното заседание на Народното събрание. Защо беше извънредно? Заради трагедията до Своге? Заради скандала със семейство Арабаджиеви и десетките милиони в кутии от обувки? Заради срива на Търговския регистър? Заради скандалите между коалиционните партньори? Не.

Днес имаше извънредно заседание, за да може депутатите да почиват на 7 септември. С други думи, върнаха се от почивка, за да решат да почиват след няколко дни пак. И какво стана на това заседание? Корнелия Нинова обяви, че червените депутати отиват при народа, но оставят 20 човека в парламента, да не вземе случайно да се прецака кворумът и да се разтури далаверата. Интересно как са избрали тези 20 човека? Може би са теглили чоп…

А далаверата се пази от сините каски. А синята каска сама се показа вчера. Благодарение на собствения си акъл, вчера министърът на отбраната Красимир Каракачанов отиде в Министерски съвет със синя каска на главата. Облечен във възтесен костюм, опънат на коремчето, костюм – незабележима метафора на далаверата и ояждането. А на главата – синя каска. Това е политическата действителност в България – приятно закръглен, неадекватно ухилен човек със синя каска на главата брани статуквото, което борецът със шума и неговият кумец, симулират, че искат да развалят, ако не им дадат някой лев.
Честит нов политически сезон, уважаеми българи…“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ