ИЗВЕРГ! В продължение на месеци педофил е блудствал с 3 малки деца…

domestic-violence

39-годишен мъж от Търговище е бил задържан, след като е блудствал с три малки деца в продължение на месеци, съобщиха от прокуратурата.

Днес Окръжният съд му е наложил постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Дилян Д. е обвинен за блудствени действия с три деца, както и за склоняване на малолетни да наблюдават клипове с полови сношения.

Жертвите на сексуалния насилник са две момчета на 6 и на 8 години и едно момиче на 9 години. Според обвинението престъпленията са били извършени в периода от 1 май до 1 септември тази година. Престъпните действия на Дилян Д. са били улеснени от факта, че децата живеели с него в една къща и той е успял да се възползва от това.

До определението на Търговищкия окръжен съд, което подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна, Дилян Д. е бил задържан под стража за срок до 72 часа с постановление на Окръжната прокуратура в Търговище.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ