Нападат и обират деца в столичния парк „Заимов“

западен-парк

За откраднат велосипед от деца, които играели в столичния парк Заимов разказа гражданка в групата „За Оборище“, пише Столица.бг. Случаят е от 22 септември между 18,30 и 19,00 часа. Синът на Ивета и негови приятели са играли тенис на маса до театър София. „Появил се младеж, който бил много разговорлив, разказвал им известно време за себе си, че се казвал Ники, че тренира кикбокс в Левски Г и че е шампион в този спорт. След като им е обяснил колко е як и им взел страха, харесал си едното колело, взел го и казал, че ще направи една обиколка. Бързо се отдалечил и естествено, повече не се върнал.

Децата въобще не са могли да реагират“, разказва майката.

Децата описали слаб, не много висок, мургав младеж, който казал, че е на 18 години. Бил с черни дрехи и черна шапка с козирка. Младежът имал деформации на лявото ухо. В коментарите си гражданите от квартала споделят, че през последния месец това е трети случай на отнемане на детски колела по същата схема. Гражданите съобщават и за няколко случаи на отнети от децата телефони. В друг случай дете е било заплашено с нож и му е отнето всичко, което е носело – телефон, колонка и т.н. Сигнали за инцидентите са подадени, но родителите се притесняват, че паркът става опасно място, на което децата не могат да играят спокойно въпреки, че е в центъра на столицата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ