Горещо! Тома Биков с остри критики към Нинова и коментар за „оставките“!

Тома Биков

Следващият понеделник ще се обсъдят оставките на министрите, както и бъдещето на правителството. Сега вече влизаме във фаза, в която трябва да се посочат новите приоритети. Това заяви народният представител от ГЕРБ Тома Биков пред Нова телевизия.

„Тези оставки ще станат причина за преформатиране, но не и на програмата. Нормално е да подкрепим мнението на премиера и да гласуваме „за“ оставките“, каза още той.

„Целият този водевил с оставките започва да става безинтересен. Управлението изглежда без идея и изчерпано. Ако се промени един регионален министър не се променят лошите практики“, каза още по темата заместник-председателят на ПГ на БСП Крум Зарков.

„Има едно промъкнато съобщение, че ще се правят нови приоритети, което е признание, за това, че кабинетът се движи на празен ход. Политическата криза е факт, а не е извънредност. Това е перманентно състояние. Днес трябва много отговорно да се помисли за променяне на формулата на управлението“, допълни народният представител Велислава Кръстева от ДПС.

„Трябва да се поеме политическа отговорност и подаването на оставка е правилното решение. Това няма нищо общо обаче с поемането на фактическата отговорност. Разследването трябва да стигне до истинските виновни“, завърши депутатът от Воля Пламен Христов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ