Чудо! Дъщерята на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова лекува цялото им семейство!

Ернестина2

Дъщерята на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова – Йоанна, е станала тяхна лична лекарка, макар и не по документи. Все още недипломираната докторка постоянно се грижи за здравето на майка си и татко си – мери им кръвното, праща ги по изследвания и държи да знае, че всичко с тях е наред. Понеже учи в Медицинския институт във Варна, често момичето дава здравни съвети по телефона на родителите си и те спазват всичко, което им каже, пише „Таблоид“.

Арт семейството е доволно, че щерката не тръгна по техния път и има сигурна и доходна професия. Ернестина е особено доволна, защото знае, че има кой да се грижи за здравето на фамилията.

„Разчитаме само на нея – за всичко се консултираме. Тя помага и на братовчеди и всякакви роднини”, споделяла доволната Ерна пред приятелките си. Актрисата разказва, че когато ги тръшнел някой грип или настинка, не викали доктор, а веднага се обаждали на дъщеря си, която им назначавала нужното лечение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ