Златка Райкова си хвана женен мъж с деца? Русата изкусителка удари кьоравото…(Подробности)

Златка Райкова

Русата изкусителка пак удари кьоравото със сина на собственик на мина край Перник.

Плеймейтката Златка Райкова заби женен мъж с деца след раздялата си с ММА боеца Георги Валентинов. Добре осведомени източници докладваха пред „Галерия“, че новият на плеймейтката се казва Краси и е неприлично богат.

Баща му е собственик на мина до Перник и е вкарал наследника си в бизнеса.

Именно Краси е причината Златка и ММА боецът да се разделят само няколко месеца след годежа в „Като две капки вода“. Русата изкусителка и перничанинът се запознали в известен столичен клуб още преди Георги да й предложи. Плеймейтката бързо се влюбила в богаташа, чиято банкова сметка не било трудно да засенчи тази на ММА боеца. „Дълго време Златка беше объркана и не знаеше какво да прави, но Краси я увери, че ще се разведеи тя разтрогна годежа си с Георги“, разказват нейни близки. Уви – към днешна дата новият й все още се води женен.

„Горката, направо се стопи от нерви и от мъка. Заради него развали годежа си с Жоро, а той май никога няма да остави жена си и децата. Не й върви на нея с обвързаните“, вайкат се приятелки на Райкова. Златка в действителност има слабост към семейните мъже.

Припомняме, че звездата й изгря именно съблазнявайки женен мъж в риалити шоуто „Островът на изкушението“ преди 10 години. В последствие се забърка с Павел Лазаров, който по това време чакаше дете. „Бившата му жена искаше да ме залее с киселина“, спомня си по-късно Райкова.

След него плеймейтката заби небезизвестния плевенски кримигерой Камен БалбузановКуката – също женен. Дълго Райкова не можеше да се измъкне от гангстера, за когото твърдеше, че я тормозел. През 2013-а се запозна с Георги Валентинов – единственият необвързан в списъка с мъже на Златка. След 5 години безоблачна връзка обаче изкусителката осъзна, че страстта й към семейните мъже е по-силна и отново се впусна да гони дивото.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ