Говорителката на Бойко „изпържи“ Каракачанов със синя каска на главата

1920x1080

Снимка на вицепремиера Красимир Каракачанов, идващ на инфарктния коалиционен съвет в Министерски съвет, нахлупил синя каска, стана повод за масови коментари и присмех в социалните мрежи.

Фотосът е толкова споделян и популярен, че затъмни новината за спасяването на правителството след раздора между Волен Сидеров и Валери Симеонов.

Странното е, че комичният кадър е тиражиран не от друг, а лично от директорката на пресцентъра на Министерски съвет Севделина Арнаудова. Тя го е качила на стената си във фейсбук и е признала, че е автор на снимката.

„Така се идва на коалиционен съвет“, пише многозначително Арнаудова.

Дали съзнателно или не, именно тя е вкарала в „приключение“ Каракачанов, окарикатурявайки го в толкова съдбовен за държавата момент. И то на фона на икона на Христос.

Госпожата все пак е призвана да се грижи за публичния имидж на управляващите, не да се подиграва с тях, коментираха депутати от ГЕРБ, озадачени от лекомислието на Севделина Арнаудова.

„ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ