Горна Оряховица настръхна! Крият убиеца на детето, защото е брат на велможа от ГЕРБ

1
Брат на общински съветник от ГЕРБ е премазал 15-годишното момче на пешеходна пътека в Горна Оряховица. Това съобщиха за Фрог нюз от местната полиция. Този факт, обаче старателно се крие.

Местните хора, обаче са настръхнали и смятат, че заради този факт случаят ще се потули и виновникът няма да си получи заслуженото. Те са готови на протести, ако видят, че се случва това. „Сега да видим дали МВР и прокуратурата ще бъде толкова безкомпромисна и  ще действа както при бащата на президента“, питат близки на жертвата.Припомняме ви, че  детето загина, след като бе блъснато на пешеходна пътека в индустриалната зона на града, в  района на „Захарни заводи“, във вторник вечерта.

Момичето слизало от автобус на градския транспорт, минало зад него и тръгнало да пресича пешеходната пътека, когато е ударено от патрулен автомобил на частна охранителна фирма.  Детето е загинало на място.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ