Страшни разкрития за клането в ромската махала в Дупница! Кои са убиецът и убитият?

Линейка спешна помощ

Скандал между деца завърши с убийството в Гиздова махала в Дупница. Инцидентът стана вчера следобед между две ромски фамилии. Пъвроначално причината за скарването се оказала вражда между две 7-годишни момчета. Последвали и шамари между тях, което разгневило по-възрастните членове на двете фамилии. В масовото меле са участвали поне 15 човека, сред които мъже и жени.

„За момента можем да кажем, че е установен извършителят на убийството. Той е намушкал с нож в гърба 30-годишен дупничанин“, обяви директорът на ОДМВР – Кюстендил, Елиан Стамболийски. Въпреки оказана спешна медицинска помощ, по-късно раненият мъж е издъхнал в дупнишката болница.

„Не знам точно кой е предизвикал конфликта, но е факт, че жертвата има 15 осъдителни присъди. Те са основно за побоища и кражби“, заявиха работещи по случая.

Убиецът е 29-годишен жител на ромския квартал „Гиздова махала“, който също е осъждан. По случая са задържани още двама мъже, които са участвали в масовия бой.

„БЛИЦ“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ