Играчки за милиони! Няма да повярвате каква кола е подарил Арабаджиев на сина си за дипломирането (СНИМКА)

вълчо арабаджиев

Лъсна нов детайл от разточителния живот, който издирваното от Интерпол за пране на пари милионерско семейство Арабаджиеви е водило в последни няколко години.

Олигарсите от Пловдив, срещу които Спецпрокуратурата поде мащабна операция за пране на пари, са сюрпризирали арестувания и освободен срещу парична гаранция от 20 хил. лева свой син Вълчо с лъскавочервен „Астън Мартин Ванкуиш“, коментира Пик.

Ключа на подаръка младежът получил за успешното си дипломиране преди три години. Любопитен детайл е, че спортното возило било току-що излязло от завода-производител, модел от същата година. Затова и цената му била умопомрачителна – 1 милион лева.

Като типичен млад баровец-фукльо, младият Арабаджиев не пропуснал възможността да се похвали в социалните мрежи за 572-те кончета, паркирани пред централния вход на хотела на майка му и баща му. „Добре дошла вкъщи, красавице!“, написал тогава Вълчо, спомнят си паметливи.

Припомняме, че Ветко и Маринела Арабаджиеви са в неизвестност и са обявени за издирване от Интерпол.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ