Коварна болест напът да застигне Радина Кърджилова? Актрисата плаши с ужасяващ външен вид СНИМКА

Деян Донков и Радина Кърджилова

Радина Кърджилова отново плаши с външен вид. Звездата на Народния театър  се е стопила и изглежда сякаш е на ръба на анорексията.. Според близки на актрисата тя тежи едва 42 килограма.

Освен че фигурата  й се е изменила, коремът й е залепнал за гърба, и лицето на Радина е пострадало. Заради непрекъснатия глад тя не може да се пребори с петната по кожата и торбичките под очите, които дори скъпата козметика не успява да прикрие. Актрисата не е толкова жизнена колкото преди, и по време на разходка със сина си Христо в центъра на София на няколко пъти спира да си почива, но не заради детето, а изморена от глада, видяха папараците на „Ретро“.

 Очевидно Радина е тръгнала по стъпките на своята колежка Анджелина Джоли, която е диагностицирана  с  анорексия, храни се с кубчета лед и тежи само 35 килограма. Преди година от раз Радина изхвърлила месото от менюто си и станала вегетарианка, а не постепенно, както е здравословно. Единственото хубаво е, че е спряла алкохола, който й създаваше проблеми в личния живот.

cof


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ